Unesite pojam

Kursevi

VIEW BY

Приказани сви од укупно 6 резултата

Akcija
0

Predškolci

3,900.00 рсд
Ponedeljak - Subota Leading to A1

Ciljani jezik se usvaja ponavljanjem i korišćenjem već od prvog časa. Kroz interaktivne igre, uz puno dinamike, deci ovog uzrasta se drži fokus i razvija koncentracija. Deca uče u opuštenoj atmosferi uz muziku i pokretne igre.

teachEng studio skola engleskog jezika u vasem kraju
0

Mlađi osnovci

3,900.00 рсд
Ponedeljak - Subota

Časovi sadrže aktivnosti pomoću kojih se jezik uči na kreativan način uz aktivnu upotrebu funkcionalnog jezika, a sve kroz komunikacijske vežbe, priče i zanimljive teme u kojima se istražuju vrednosti i interesovanja u skladu sa uzrastom.

0

Stariji osnovci

3,900.00 рсд
Ponedeljak - Subota

Savremeni udžbenici i metode nastave omogućavaju uspešno savalađivanje svih jezičkih veština: čitanja, pisanja, slušanja i komunikacije na ciljnom jeziku. Pažljivo isplanirane aktivnosti koje prate individualni jezički razvoj vode do veće tečnosti u govoru i pisanju.

0

Srednjoškolci

3,900.00 рсд
Ponedeljak - Subota

Časovi jezika su zanimljivi, interaktivni i tematski prilagođeni uzrastu polaznika. Sve četiri jezičke veštine se usavršavaju kroz visokokvalitetan program i najsavremenije metode učenja stranih jezika. Debatama na času se podstiče lakoća govora i izražavanja što dovodi do povećanja samopouzdanja u komunikaciji na stranom jeziku.

0

Radionice za decu

400.00 рсд
Subotom

* Besplatne radionice za polaznike kursa tokom školske godine. Radionice za decu su podeljene u dve starosne grupe: u prvoj grupi su deca od 3 do 5 godina starosti te u drugoj deca od 6 naviše. Sva deca obožavaju crtanje, slikanje, igranje i stvaranje… A ako uz to još uče i engleski, zabava i korist […]

0

Kursevi za odrasle

4,000.00 рсд
Ponedeljak - Subota

Opšti kurs kurs od kojeg dobijate sve ono što i treba da očekujete, pa i više. Opšti kurs kombinuje zanimljive nastavne materijale koji angažuju, potpunu uključenost polaznika u svakom segmentu časa, proveru znanja kroz praktičnu upotrebu engleskog jezika gde se polaznicima omogućava stalan i primetan napredak. Fokus kursa je na govoru i stavu „ja to mogu“. Nastavni materijali sadrže interesantne […]