Unesite pojam

Kursevi

Kursevi za odrasle

Opšti kurs

kurs od kojeg dobijate sve ono što i treba da očekujete, pa i više. Opšti kurs kombinuje zanimljive nastavne materijale koji angažuju, potpunu uključenost polaznika u svakom segmentu časa, proveru znanja kroz praktičnu upotrebu engleskog jezika gde se polaznicima omogućava stalan i primetan napredak. Fokus kursa je na govoru i stavu „ja to mogu“.
Nastavni materijali sadrže interesantne slike i tekstove napisane tako da bude radoznalost i navode polaznike da komuniciraju i razmenjuju ideje i stavove.

Konverzacijski kurs engleskog jezika

je dizajniran tako da polaznici sve vreme ostvaruju komunikaciju kako sa profesorom tako i sa ostalim polaznicima na neku od zanimljivih tema koja je istovremeno i korisna.
Najčešći problem prilikom učenja engleskog jezika je komunikacija i spremnost polaznika da svoje znanje upotrebe. Ljudi uglavnom poseduju pasivno znanje engleskog jezika, što znači da su sposobni da razumeju, ali im je teško kada oni sami treba da govore.
Dešava se da polaznik ima visok nivo gramatičkog znanja i vokabulara, ali se teško izražava usmeno. Cilj konverzacijskih kurseva je upravo da pasivno znanje engleskog jezika postane aktivno.

Konverzacijski kurs engleskog jezika namenjen je onima:

  • koji žele da dodatno usavrše svoje konverzacijske veštine engleskog jezika
  • koji žele da se fokusiraju na konverzaciju
  • koji žele da osveže prethodno stečeno znanje engleskog jezika nakon kraće ili duže pauze u učenju

Maksimalan broj polaznika u grupi je 5.

Strani jezik se uvek najbolje nauči u neposrednoj komunikaciji.

Kurs poslovnog engleskog

Poslovni engleski je kurs namenjen polaznicima koji žele da se osećaju sigurno u poslovnoj komunikaciji kao i onima koji žele da napreduju u svojoj oblasti rada.

Vaš jezik je prvi kontakt sa poslovnim partnerima i jako je bitno kakav ćete utisak ostaviti i da li ćete uspešno poslovati. Za razliku od kursa opšteg jezika, na poslovnom engleskom razvijate najbitnije komunikacijske veštine koje će Vam olakšati poslovanje i omogućiti da bez problema pridobijete željenog klijenta ili konačno dobijete dugo očekivano unapređenje.
Sam kurs unapređuje Vaše veštine i obogaćuje razumevanje drugih kultura koje je danas neophodno za uspeh u poslovnom svetu. Pored toga, pisanje formalnih mejlova, poslovnih ponuda, telefoniranje, argumentativno iznošenje stavova, vođenje sastanaka i izrada i držanje prezentacija su samo neke od veština kojima ćete u potpunosti ovladati pohađanjem kursa poslovni engleski.

Početak 05. 03. 2018
Termin Ponedeljak - Subota
Uzrast od 18 godina
Cena 4,000.00 рсд

Naša lokacija

Preporučite naš kurs